top of page
Kamado sfeer 01.jpg
Wieber.png

OVER MOYASU

Moyasu is een samenwerking tussen Michael Stevens en Yon van den Oever. Michael en Yon zijn zijn niet alleen familie, maar ook Kamadofans van het eerste uur. Al jaren delen zij deze gezamenlijke passie. Tijdens één van de vele avondjes naast de Kamado ontstond het idee om zelf de perfecte Kamado Table te ontwikkelen. Een buitenkeuken die op alle vlakken, zowel qua design als functionaliteit, meer dan recht zou doen aan de niet te evenaren Kamado BBQ.  

 

Michael is eigenaar van interieurbouwbedrijf Moldura interior works en Yon heeft jarenlang ervaring in de productontwikkeling. Ze vullen elkaar dus op meerdere vlakken perfect aan. Het resultaat van hun samenwerking is Moyasu (Japans voor 'verbranden'). Een label dat Kamado buitenkeukens, met gebruik van onder andere eeuwenoude Chinese brandtechnieken, in eigen werkplaats produceert. De Moyasu buitenkeukens zijn ambachtelijk gemaakt en hebben een afwerkingsniveau dat voldoet aan de allerhoogste eisen.

 

Zoals Michael en Yon zelf zeggen: "De ‘wauw-factor’ van het ontwerp van Moyasu tafels wordt bekrachtigd door de kwaliteit van de uitvoering. Moyasu brings the best of both worlds."

Michael Stevens & Yon van den Oever

bottom of page